Koninklijke Gidsenbond

Brugge en West-Vlaanderen

Nederlands - English - français - Deutsch
Nieuwe wandeling: Tussen Oost en West - Nieuwe stadswandeling als inleiding tot of als afsluiting van een bezoek aan de tentoonstelling 'Van Eyck tot Dürer'
meer info

U kunt bij de Gidsenbond gediplomeerde gidsen aanvragen voor geleide bezoeken in Brugge en het Ommeland. Wij bieden u de klassieke stadswandelingen, thematische wandelingen, museumbezoeken en fietstochten aan. Gidsen zijn beschikbaar in de volgende talen: Nederlands, Frans, Duits, Engels, Italiaans, Spaans, en in beperkt aantal, Deens Portugees en Japans.

'Brugge die scone' een predicaat dat Brugge reeds sedert jaar en dag hoog in zijn vaandel draagt. Jaarlijks bezoeken miljoenen toeristen onze stad.

De historische binnenstad van Brugge werd in 2000 door Unesco opgenomen op de lijst van het werelderfgoed. Het middeleeuwse stratenpatroon, de kronkelende reien en groene vestingen maken van Brugge een unieke trekpleister.

Sedert 1926 laten wij u genieten van ons typisch kunst- en cultuurpatrimonium, uniek voor Vlaanderen een stad waar je op wandelafstand een reis kunt maken van middeleeuwen tot heden.

Gidsenbond een vereniging

Wie interesse heeft voor het rijke verleden van de stad, kan ook lid worden van de vereniging. Wij organiseren wintervoordrachten, daguitstappen, meerdaagse uitstappen voor onze leden. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze bibliotheek waar Brugge alomtegenwoordig is. (meer)


Contactgegevens

Koninklijke Gidsenbond van Brugge en West-Vlaanderen
Kleine Hertsbergestraat 3
8000 Brugge, België

tel.: +32-(0)50-33.22.33
fax: +32-(0)50-33.50.00
e-mail: info@bruges-guides.com
Home - Sitemap - made by uwsoftware.be