Koninklijke Gidsenbond

Brugge en West-Vlaanderen

Leden
Wie lid wordt van onze vereniging geniet van de hieronder vermelde voordelen.
Wintervoordrachten: In de winterperiode worden jaarlijks zes voordrachten georganiseerd die gratis zijn voor de leden. Specialisten in hun vakgebied komen dan op zondagmorgen onderhoudend babbelen over de diverse facetten van de geschiedenis, kunst, cultuur, literatuur, volkskunde.

Kontaktblad: Bij het lidmaatschap hoort ook ons maandelijks tijdschrift het 'Kontaktblad'. Hierin verschijnen naast de weetjes en praktische info, maandelijks artikels van cultureel-historische aard.

Daguitstappen: Gedurende het werkjaar kunnen onze leden ook deelnemen aan de uitstappen (een- of meerdaagse) die door onze vereniging georganiseerd worden en aan de leden aangeboden worden aan democratische prijzen.

Bibliotheek: Daarnaast kunnen onze leden gratis boeken ontlenen uit onze bibliotheek, een bibliotheek met een 5000-tal banden over Brugge en omstreken, over geschiedenis, cultuur, volkskunde, kunst...

Voor de prijs van € 20 (€ 25 , buitenlandse leden) bent u een jaar lang lid. U kunt lid worden door ons te e-mailen (info@bruges-guides.com) of te schrijven (Koninklijke Gidsenbond van Brugge en West-Vlaanderen, Kleine Hertsbergestraat 3, 8000 Brugge) en € 20 te storten op het rekeningnummer 280-0205412-03.
Home - Sitemap - made by uwsoftware.be