Koninklijke Gidsenbond

Brugge en West-Vlaanderen

Nederlands - English - français - Deutsch
Ontmoetingsplaatsen of Afspraakplaatsen
Ontmoetingsplaatsen zijn de plaatsen waar de groep kan samenkomen en wachten op de gids of waar de gids zal wachten tot de groep aankomt. Brugge is groot en de ene plaats is beter geschikt dan de andere. De meest voorkomende Ontmoetingsplaatsen zijn:

Loading...


  1. Het Bargeplein. Dit plein ligt vlak bij de tourbusparking en op kleine wandelafstand van het station. Het Bargeplein biedt je een groen begin van de wandeling, omdat je eerst langs het Minnewaterpark wandelt. De gidsen wachten u hier op aan de rode luifel.
  2. Station. Hier komen alle stadsbussen en treinen toe. Voor sporende toeristen is dit de ideale beginplaats. Naast het station is een autoparking met dagtarief (€ 2.50 per dag). De gidsen wachten u hier op aan de hoofdingang van het station
  3. Infokantoor Toerisme in het station. Deze plaats is ideaal voor sporende toeristen die nog info moeten ophalen bij de Toeristische Dienst. Het kantoortje bevindt zich voor de loketten in het station. De gidsen wachten u hier op aan het toeristisch infokantoor.
  4. 't Zand, uitstapzone bussen. Aan deze kant van het Zand mogen bussen passagiers laten uitstappen. De gidsen wachten u hier op aan de centrale busparkeerstrook.
  5. 't Zand, centrale fontein. Deze fontein is een symbool voor alles waar Brugge voor staat: geschiedenis, kunst en cultuur. Een open plein dat de vele toeristen met open armen ontvangt.
  6. In & Uit. Op de benedenverdieping van het Concertgebouw dat in 2002 werd gerealiseerd, bevindt zich de centrale toeristische dienst van Brugge. Deze afspraakplaats is ideaal indien uw groep nog tickets moet afhalen voor bepaalde events bij de toeristische dienst.
  7. De Burg. Het centrale kloppende hart van de stad. De plaats waar de Brugse geschiedenis startte. Het meest ideale afspreekpunt hier is het stadhuis. Deze plaats is ideaal om een stadswandeling te starten.
  8. Markt Brugge. Vroeger de plaats van commerciŽle activiteit. In het midden van de markt staat het standbeeld van Jan Breydel en Pieter De Coninck, het best geschikte afspreekpunt op de markt.
Bij een museumbezoek wacht de gids u meestal op aan de ingang van het museum tenzij u het anders wenst. Onze gidsen kunnen u evenwel ook ophalen in uw hotel of restaurant, of op een andere afspraakplaats die uw voorkeur geniet. klik dan op het reserveringsformulier op: ander afspraakplaats en vul in het infoveld de gewenste Ontmoetingsplaatsen in.
Home - Sitemap - made by uwsoftware.be